Miksi Tuohex?

TUOHEX CAPITALIN MISSIO

Tuohex Capitalin tarkoituksena on mahdollistaa kiinteistösijoittaminen tuottavasti ja kustannustehokkaasti rahastosijoittamisen edut hyödyntäen sekä rakentaa luottamusta sijoitustuotteisiin laadukkaalla ja hyvämaineisella toiminnalla.

TUOHEX CAPITALIN VISIO

Haluamme olla luotettava ja suoraselkäinen rahastojen hoitaja, joka tuo sijoitusmarkkinoille kiinteistörahastoja, jotka tavoittelevat kiinteistösijoittamisesta keskimääräistä korkeampaa tuottoa perinteisellä riski- ja kustannustasolla substanssiosaamisemme ja toimintamalliemme tehokkuuden ansiosta.

TUOHEX CAPITALIN ARVOT

Luomme hyvinvointia – Luomme hyvinvointia ja vaurautta toimimalla vastuullisesti ja kestävästi välittäen sidosryhmistämme, ympäristöstämme ja ympäröivästä yhteiskunnastamme.

Rakennamme luottamusta – Rakennamme luottamusta olemalla itse avoin, luotettava, rehellinen, oikeudenmukainen ja tasapuolinen sekä kunnioittava toimija.

Kehitymme ja kehitämme uutta – Intohimomme on jatkuva kehittyminen ja uusien toimintatapojen etsiminen.

 

Tuohex konsepti

HOIDAMME RAHASTOJAMME KUIN TAITAVA METSÄNHOITAJA HOITAA METSIÄÄN

Periaatteemme on kärsivällisyys, sillä menestyksekäs rahastonhoito ja kiinteistösijoittaminen vaatii aikaa ja vahvaa ammattitaitoa.

Osaamisemme ja markkinatuntemuksemme ansiosta taimien vasta itäessä näemme jo metsän
1

Perusta

Valitsemme rahastoihimme parhaat taimet, joissa on riittävästi kasvu- ja tuottopotentiaalia. Varmistamme omalla osaamisellamme ja osallistumisellamme tiiviissä yhteistyössä oikeuden kumppaneiden kanssa kiinteistösijoituskohteiden kehittämisen taloudellisesti ja teknisesti tuottaviksi, laadukkaiksi ja kestäviksi sijoituskohteiksi, jotka täydentävät strategiamme mukaisesti sijoitussalkkuamme.

2

Kehittäminen ja kasvu

Varmistamme taimien kasvun parhaiden kasvupaikkojen valinnalla ja aktiivisella taimikonhoidolla. Aktiivinen kasvatus ja huolenpito varmistavat optimaalisen kasvun ja tuoton. Varmistamme kiinteistöjemme laadukkaan rakentamisen ja käyttäjien toimintaa tukevan lopputuloksen. Huomioimme kiinteistösijoituksen koko elinkaaren jo suunnitteluvaiheessa. Laadukkaat kiinteistöt pitkäaikaisilla tyytyväisillä vuokralaisilla tuottavat kassavirtaa ja kasvattavat sijoituskohteiden arvoa omistusaikanamme.

3

Myynti

Kun hetki on oikea, myymme arvokkaaksi ja tuottavaksi metsäksi kasvatetut taimikot eteenpäin. Kokoamme yksittäisistä tuottavista, laadukkaista ja hyvin hoidetuista kiinteistösijoituksistamme valmiiksi hajautettuja kiinteistöportfolioita, joille etsimme oikeat pitkäaikaiset ostajat.

Haluatko sijoittaa?

Kiinnostaako sinua kiinteistösijoittaminen? Toimintamme arvo tulee hyvistä kohteista, jotka kehittyvät hyppysissämme aivan ensimmäisistä vaiheista alkaen. Tunnemme kiinteistökehitysprosessin vaiheet ja ymmärrämme, millä keinoin hankkeet saadaan kasvamaan tuottoisasti.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi - olemme sinuun yhteydessä!