Koy Kivikiila

Vaasa

Kivikiila on vastuullisuutta ja energiatehokkuutta painostaen suunniteltu liikekiinteistö valtatie 8:n ja Vaasan kehittyneimmän kauppa-alueen Kivihaan varrella.

Vaiheittain toteutettava hankekehityskokonaisuus käsittää 14 500 neliömetriä ja koostuu sekä liikekiinteistöalueesta että 8-kerroksisesta toimistotornista, joka kohoaa 50 metriä merenpinnasta. Toimitilat sijoittuvat 1-2 kerroksiin ja soveltuvat monenlaisiin toimisto- ja liiketilatarpeisiin. Kivikiilassa on suunnittelussa keskitytty energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, kuten maalämmön käyttöön lämmitysmuotona sekä aurinko-energiaan. Kohteen käyttämä energia on ollut CO2-vapaata käyttöönotosta lähtien.

Kohteen suunnittelu on pohjautunut täysin energiaomavaraisen kiinteistön toteutukseen. Suuren tontin ansiosta energiavarastointi omalla kiinteistöllä on mahdollista, mikä auttaa kattamaan energian tarvetta myös lämmityskauden aikana. Oman keskijännitemuuntamon avulla kiinteistön tuottamaa energiaa voidaan tehokkaasti hyödyntää koko kiinteistön tarpeisiin. Kiinteistö sijaitsee vilkkaan päivittäisen työmatkaliikenteen varrella Kivihaan monipuolisten palveluiden äärellä, mikä takaa erinomaisen saavutettavuuden. Vuosien 2021-2024 aikana kohteeseen on toteutettu kolmessa vaiheessa tontin liikekiinteistöalueet.

Koy Kivikiila

Mustasaarentie 1, 65300 Vaasa

Koko 7500 m2

Vuokralaiset Kempower Oyj, Afry Oyj, Prestige Car Center Oy

Lämmitysmuoto Maalämpö

Valmistumisvuosi 2022-2024

Kiinnostuitko? Jätä tietosi - olemme sinuun yhteydessä!